Georg Z

Georg Z

PronomenHan

Favorittfarge: Rød

Favorittord: Ambient

 

Hvem er du og hvor er du?

Jeg heter Georg Z og jeg er en russisk hobbykunster som er 20 år gammel.

Akkurat nå er jeg i rommet mitt som er i Bergen. Kan ikke si at jeg er her så ofte i det siste grunnet lange skift på jobb men alltid like koselig å komme tilbake hit.

 

Noen tanker/refleksjoner om serien/bildene du presenterer?

Vel, alle disse verkene er fra begynnelsen av 2021 frem til nå. Tidligere følte jeg at jeg masseproduserte kunst uten noe mening, men disse var personlig for meg. Dette er på grunn av at alle disse tegninene kom fra en situasjon der jeg likte noen men han følte ikke det samme, og selv om jeg visste det, gjorde det litt vondt. Også fordi det var andre gangen på rad det skjedde. Men you live and you learn!! Jeg lagde disse tegningene fordi jeg følte at det var ikke mye media jeg kunne relatere min situasjon til som skeiv person. Selvfølgelig er det mye skeiv media i form av sanger o.l som går over det jeg har vært, men jeg følte jeg måtte ha noe for meg selv som jeg kunne ha en personlig kobling til. Ideen med disse er ikke å vise fram en spesifikk person eller situasjon, men heller kombinere mine tidligere interesser for fantasi og avant garde mote for å vise fram personifikasjoner av hvordan jeg føler meg, om det gir mening?. I tillegg til det gjør jeg et årlig selvportrett for å reflektere over året og tenke på hvordan det har vært.

 

Hvordan ser det ut i Skandinavia akkurat nå?

Jeg tror det er helt ok? Men jeg føler Skandinavia må vise frem mange flere skeive personer, det er mange skeive personer med forskjellige opplevelser og kunst som må bli hørt.

Forrige Neste
Bla opp

Bergen, Norway